Дата оновлення: 18 червня 2024 р.

Вступ

Ласкаво просимо до інтернет-магазину Balance 2.2.2 (“Сайт”), розташованого за адресою https://balance222.com/. Ці Умови користування (“Умови”) регулюють ваше використання Сайту. Використовуючи Сайт, ви погоджуєтеся з цими Умовами. Якщо ви не погоджуєтеся з цими Умовами, не використовуйте Сайт.

1. Загальні положення

1.1 Сайт належить та управляється [Ім’я власника магазину] (“Власник”). 1.2 Власник надає вам невиключне, обмежене, непередавальне право на доступ та використання Сайту відповідно до цих Умов. 1.3 Ви не маєте права використовувати Сайт будь-яким способом, який суперечить цим Умовам або законам України. 1.4 Ви погоджуєтеся використовувати Сайт лише в законних цілях і не використовувати його для будь-яких незаконних або шкідливих цілей.

2. Доставка та оплата

2.1 Доставка замовлень по Україні здійснюється протягом 3 робочих днів. 2.2 Вартість доставки оплачується клієнтом при отриманні замовлення. 2.3 Оплата замовлення може бути здійснена наступними способами: * Готівкою при отриманні * Оплата карткою на сайті (Visa/Master Card через сервіс прийому платежів Way for pay) * Адресна доставка (кур’єром Нової Пошти) – тарифікується згідно тарифів пошти. * Доставка у відділення (поштомат) Нової Пошти – тарифікується згідно тарифів пошти.

3. Повернення та обмін товарів

3.1 Будь-який одяг, що був придбаний у нас на сайті, можна обміняти чи повернути впродовж 3х днів після отримання посилки без слідів використання (збережений його товарний вид. Нема ні плям, ні зайвих запахів (духів, тіла, порошку і т.д.) та інших дефектів.) Оплата доставки за рахунок клієнта.

4. Інтелектуальна власність

4.1 Всі матеріали, що розміщені на Сайті, включаючи тексти, зображення, аудіо- та відеофайли, логотипи, торгові марки тощо, є власністю Власника або його ліцензіарів і захищені авторським правом та іншими законами про інтелектуальну власність. 4.2 Ви не маєте права використовувати будь-які матеріали з Сайту без попередньої письмової згоди Власника.

5. Відповідальність

5.1 Власник не несе відповідальності за будь-які збитки, які виникли в результаті використання вами Сайту. 5.2 Ви погоджуєтеся відшкодувати Власникові всі збитки, витрати та шкоду, які виникли в результаті порушення вами цих Умов.

6. Зміни

6.1 Власник може змінювати ці Умови в будь-який час. Будь-які зміни набирають чинності з моменту їх публікації на Сайті. 6.2 Ви погоджуєтеся переглядати ці Умови періодично, щоб бути в курсі будь-яких змін.

7. Застосовне право

7.1 Ці Умови регулюються та тлумачаться відповідно до законодавства України.

8. Вирішення суперечок

8.1 Будь-які суперечки, що виникають у зв’язку з цими Умовами, вирішуються шляхом переговорів. У разі неможливості врегулювання суперечок шляхом переговорів, вони вирішуються судом загальної юрисдикції за місцем розташування Власника.

9. Контактна інформація

Якщо у вас є будь-які питання щодо цих Умов, зв’яжіться з нами за адресою:

[email protected]

Дякуємо за покупки в інтернет-магазині Balance 2.2.2!